bike cleaning & detailing

binnenkort meer!

Wat is een bike-cleaning bij hugmybike?

Een bike-cleaning bij hugmybike betekent een zorgvuldige en professionele schoonmaak met de hand. Geen hogedrukspuit, geen bijtende middelen, geen schurende middelen. Alleen schoonspuiten met lage druk, wassen met de hand, drogen met luchtdruk en doeken en vervolgens opnieuw invetten en oliƫn waar nodig. Voor een nog betere finish kunnen frame en vork worden gepolijst en voorzien van een wax-laag*.

 

Een bike-cleaning wordt altijd op een verantwoorde en duurzame wijze gedaan met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. hugmybike werkt uitsluitend met hoogwaardige gereedschappen en schoonmaakmiddelen.

 

 

Waarom een bike-cleaning?

Onderdelen genieten een langere levensduur als ze regelmatig goed worden schoongemaakt en waar nodig opnieuw ingevet of geolied.

Bovendien rijdt het lekkerder op een schone fiets!

 

 

Als schoonmaken niet meer helpt

Zijn je cassette, tandwielen en/of ketting versleten? Werken remmen of derailleurs niet naar behoren? Is je stuurlint aan vervanging toe?

Bij een bike-cleaning bij hugmybike worden slijtagegevoelige onderdelen altijd gecontroleerd en mocht het nodig zijn vervangen. Vanzelfsprekend altijd in overleg.

 

 

Hoe werkt het?

hugmybike kent een aantal verschillende programma's. Van eenmalige cleanings tot seizoens-abonnementen.

 

neem contact op voor meer informatie.

hugmybike is de werkplaats waar je fiets in de watten wordt gelegd!

 schoonmaak, detailing, service en custom builds met aandacht voor elk detail.